Anđa stalno nervira ljubomornog Breda Pita

Zabava - Petak 21.03.2014 - 21:51

Lepa glumica Anđelina Džoli navodno je jako razbesnela svog partnera Breda Pita jer od dodele Oskara ne prestaje da priča o tome koliko je oduševljena glumcem Džaredom Letoom koji je dobio Oskara za najbolju sporednu mušku ulogu.

BETA/AP BETA/AP

Prema pisanju stranih medija Anđelina je opsednuta glumcem Džaredom Letoom i to jako ljuti Breda Pita.

"Ona neprestano priča o tome kako je Leto dobro izgledao na dodeli Oskara i koliko je dobar glumac".

Sve ovo možda i ne bi smetalo Bredu da se za Anđu i Džareda nije pričalo da su postojale iskrice na snimanju filma "Aleksandar“ 2004. godine.

"Bred želi da se oseća kao da je jedan jedini za Anđelinu i pokušava da ne pridaje značaj ovim stvarima, ali ipak postoji nešto što ga muči".

"On zna da su Anđelinine simpatije prema oskarovcu prolazna stvar, ali brinu ga glasine o simpatijama koje su gajili jedno prema drugom tokom snimanja zajedničkog filma ’Aleksandar’“.

Da li je Anđelinino oduševljenje Džaredom samo prolazna stvar ili ona to pokušava da se osveti Bredu zbog takođe glasina da mu se neko vreme dopadala mlada oskarovka Lupita Najongo?

SUPER ŽENA, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: