Destiny's Child se ponovo okupile

Zabava - Nedelja 23.04.2017 - 11:18

Doduše, ne zbog nekog koncerta, ali nema veze! Prihvatićemo i ovo!

Promocija knjige za novopečene mame FOTO: Instagram printscreen Promocija knjige za novopečene mame FOTO: Instagram printscreen

Beyonce tehnički nije novopečena mama, Blue Ivy je već velika devojčica, ali to ne znači da joj par korisnih saveta neće doći. Naročito sada kada čeka blizance!

A od koga mogu da stignu bolji saveti ako ne od njene drugarice i DC koleginice Kelly Rowland?!

Kelly je autorka nove knjige „Whoa Baby!: A Guide for New Moms Who Feel Overwhelmed and Freaked Out“ koja je namenjena svim budućim i novopečenim mamama.

Promocija knjige upriličena je ovog vikenda, a na njoj su se pojavile - OMG OMG - sve tri Destiny’s Child devojke!

Ok, jasno nam je da je Kelly svakako planirala da dođe, ali kada su se pojavile i Beyonce i Michelle Williams, to je već bilo nešto posebno.

Bey se pohvalila fotkama na svom Instagram profilu, pa je na vama samo da se zavalite i uživate.

A kada smo već kod Instagrama Queen Bey, iskoristićemo ovu priliku da skrenemo pažnju i na njen poslednji post - video sa vaskršnje proslave!

Bey koja ponosno pokazuje svoj novi stomak, novi Snapchat snimci (koji li samo Snap profil ima?!) vesela Blue Ivy, farbanje jaja... Sve je tu. SVE!

MTV Srbija, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: