Dolče i Gabana tražili za reviju unuka Čarlija Čaplina

Zabava - Nedelja 14.01.2018 - 12:31

Do skoro, 23-godišnjeg Kevina interesovale su uglavnom finansije. Međutim, samo šest meseci nakon što ga je sestra Kira upoznala sa modnim magovima – dvojcem Dolče i Gabana, unuk Čarlija Čaplina našao se na modnoj pisti!

Kevinova prva revija FOTO: Twitter Kevinova prva revija FOTO: Twitter

Zgodnog unuka filmskog velikana lično su tražili Domeniko Dolče i Stefano Gabana. I to ne samo da bude jedan od manekena već da otvori njihovu reviju na Nedelji mode u Milanu.

Uoči njegovog premijernog izlaska na modnu pistu, mnogi su se pitali da li će se Kevin kretati poput manekena ili će pak odabrati karakteristični korak Čarlija Čaplina.

Razloga za bojazan nije bilo, organizatori su zadovoljni, kreatori takođe, a svetska javnost upoznala je (i, sudeći prema reakcijama na društvenim mrežama, zavolela) još jednog Čaplina.

„Mislim da bi deda bio ponosan na mene. Sve je odlično prošlo i jedva čekam iduću reviju. Svi su me zadirkivali da ću po modnoj pisti hodati smešno kao deda“, rekao je Kevin nakon prvih koraka u svetu mode.

Kevin Čaplin sin je Entonija Čaplina, Čarlijevog sina iz braka sa Unom O'Nil. Na Univerzitetu u Ženevi završio je studijski program za finansije.

RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: