Dženifer Lorens najplaćenija glumica

Zabava - Sreda 24.08.2016 - 13:51

NJUJORK - Dženifer Lorens je, prema magazinu Forbs, sa 46 miliona dolara najplaćenija glumica u proteklih godinu dana.

Za godinu dana zaradila 46 miliona dolara; Foto: Independent Za godinu dana zaradila 46 miliona dolara; Foto: Independent

Lorens je drugu godinu za redom najplaćenija dama, a to pre svega može da zahvali honoraru koji dobija za filmski serijal "Igre gladi".

Na drugom mestu je Melisa MakKarti, junakinja filmova "Špijun" i "Isterivači duhova", koja je zaradila 33 miliona dolara, dok je treća Skarlet Johanson sa 25 miliona dolara.

Ukupno, 10 najplaćenijih glumica u proteklih godinu dana, od 1. juna 2015. do 1.juna ove godine, zaradile su 205 miliona dolara pre odbijanja poreza i taksi.

Agencija AP konstatuje da je dobro biti u filmskoj industriji, ali da je još bolje biti u muzičkoj industriji.

Ranije ovog leta, podseća AP, Forbs je napravio listu zarada u industriji zabave, prema kojoj je prva bila Tejlor Svift sa 170 miliona dolara, a sledi One Direction sa 110 million dolara.

RTV, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: