Gola Pamela za spas životinja

Zabava - Subota 25.06.2016 - 11:18

Holivudska glumica Pamela Anderson ponudila je na prodaju fotografiju na kojoj je naga za 500 dolara a novac od prodaje planira da donira za životinje u Kini kojima i ove godine preti pokolj zbog festivala Julin.

Bori se za kineske pse i mačke; Foto: e-bay Bori se za kineske pse i mačke; Foto: e-bay

Holivudska glumica fanovima je ponudila da sami izaberu kome žele da posvete specijalno izdanje "Plejboja" na čijoj naslovnici se nalazi upravo Pamela, a glumica će ga lično potpisati.

Inače, prsata seks-bomba je bila poslednja lepotica koja je pozirala naga za januarsko i februarsko izdanje Plejboja, budući da će od sada magazin izlaziti bez potpune golotinje.

Takođe, Pamela se ovom akcijom pridružila kolegi Metu Dejmonu koji se bori za spas kineskih mačaka i pasa, a procenjuje se da će u provinciji Guangksi zbog tradicionalnog festivala Julin umreti barem 10.000 životinja.

- Deru im kožu na živo, bacaju ih u ključalu vodu dok još dišu, kradu ljudima ljubimce iz dvorišta, pojedu li pseće meso, biti zdraviji tokom zime.

Ovo se ne sme dešavati u 21. veku bez obzira na to što im je to tradicija već 400 godina - izjavila je svojevremeno Pamela.

Glumica je već godinama aktivna u PETA-i i nebrojeno puta je pozirala gola samo kako bi spasila životinje od smrti.

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: