Indijana Džons 5 je zreo za snimanje

Zabava - Četvrtak 01.02.2018 - 07:50

Nakon gomile peripetija oko petog filma o prof. dr Henri Valton "Indijana" Džonsu, Dizni je konačno potvrdio kada počinje snimanje

Harison Ford će se definitivno vratiti FOTO: Promo Harison Ford će se definitivno vratiti FOTO: Promo

Nakon gomile peripetija oko petog filma o prof. dr Henri Valton "Indijana" Džonsu, Dizni je konačno potvrdio kada počinje snimanje.

Ono što je mnogo važnije jeste da će se Harison Ford definitivno vratiti u glavnoj ulozi, kao i da će se Stiven Spilberg vratiti za rediteljsku stolicu, piše IGN Adria.

Prema informacijama koje je dobio "The Hollywood Reporter", snimanje će početi tokom 2019. godine, što filmu daje dovoljno vremena za letnju premijeru u julu 2020.

Neće biti problem ni Spilbergov trenutni angažman na rimejku "West Side Story", jer će kasting za dotični film dovoljno potrajati da reditelj može da se posveti Indijani Džons 5.

“Indijana Džons je jedan od najvećih heroja u istoriji kinematografije, i ne možemo da dočekamo da ga vratimo na veliko platno", izjavio je čelnik Diznija Alan Horn još u 2016. godini kada je projekat najavljen. "Retkost je imati ovako dobru kombinaciju reditelja, producenata i glumaca, i svi se radujemo novoj avanturi u koju će nas Harison i Stiven odvesti."

Saga o "Indijani Džonsu i Novom Nastavku" isuviše dugo traje, pre svega zato što prethodni film "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull" nije bio baš najuspešniji projekat prve decenije 21. veka.

Sada kada Dizni ruši sve rekorde sa Star Vars franšizom, za očekivati je da će se Indiju konačno pružiti nova šansa. Podsetimo samo da je u jednom trenutku Kris Prat bio u opticaju da zameni Forda i preuzme legendarnu fedoru. Ipak, jedna vest je sigurna, i radosni smo zbog nje.

Novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: