Neda Arnerić o Bati: Bio je kao Tito

Zabava - Sreda 25.05.2016 - 10:26

Nakon pada sa terase Neda Arnerić je provela nekoliko nedelja u bolnici, a trenutno se nalazi u svom domu gde se uspešno oporavlja od ove nesreće.

"Bata je bio gazda"; Foto: Vesna Lalić

U svom prvom obraćanju javnosti želela je da govori o nedavno preminuloj legendi jugoslovenskog filma Velimiru Bati Živojinoviću.

“Kad pomislim na Batu u svesti mi odzvanja jedna reč: gazda! Ne u onom uvreženom značenju, značenju na prvu loptu, već gazda u najpozitivnijem mogućem smislu te reči.

Taj čovek je bio gazda života, gazda situacije, gazda filma.

Gazda kao neko ko razume stvari, ovladava njima i pameću i uvidima i emocijama i naklonošću… a pritom ima čudesnu snagu”, izjavila je proslavljena glumica za Blic.

U daljem razgovoru ona napominje da su bili bliski, obraćali su se jedno drugom sa ti, ali je uvek zadržala izvesno strahopoštovanje prema čoveku koji je, kako kaže, u sebi nosio određenu moć koju su mnogi poistovećivali sa Titom.

“Mogao je da zaustavi saobraćaj, mogao je da učini razne stvari.

Činilo se da može da pomeri planine ili ne znam šta, i da zaustavi nezaustavljivo. Jednostavno vladao je situacijom.”

Neda, za kraj, ističe kako su joj drage sve uloge sa ovim velikanom, sa kojim je toliko puta sarađivala, kao i da će joj nedostajati osećaj sigurnosti koji je uvek imala u njegovom prisustvu.

Blic, Tračara, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: