Princeza Leia ipak neće digitalno oživeti

Zabava - Ponedeljak 16.01.2017 - 09:49

Producenti Ratova zvezda objavili su da neće digitalno oživeti Carrie Fisher.

Keri Fišer kao princeza Leia u Keri Fišer kao princeza Leia u "Ratovima zvezda" FOTO: Daily Mail

Carrie Fisher umrla je u decembru od srčanog udara. Ona se sagi o Ratovima zvezda vratila u sedmom nastavku, biće je i u osmom čije je snimanje završeno u julu.


“Epizoda 8”, koja treba da se prikazuje krajem godine biće poslednji deo u kome se pojavljuje glumica, ističe se u saoštenju Lucasfilma (Disney).

“Našim fanovima garantujemo da Lucasfilm ne namerava da digitalno oživi Carrie Fisher kao Princezu Leiu”, rekli su producenti.

“Carrie Fisher je bila i uvek će ostati članica porodice Lucasfilma. Ona je bila naša princeza, naš general i najvažnije, naša prijateljica”, naglasili su i dodali da i dalje žale zbog njene smrti.

Poslednji film sage Ratova zvezda “Rogue One” koji je počeo da prikazuje prošle godine je digitalno oživeo britanskog glumca Petera Cushinga, koji je umro 1994. a tumači lik Grand Moff Tarkina, koga je glumeo u prvoj epizodi serije 1977. godine.

Inače, po pisanju američke štampe, Princeza Leia je trebalo da ima značajnu ulogu u scenariju za Epizodu 9. Ali će se to sasvim jasno, menjati.

Domino magazin, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: