Rus udaje unuku: Eltonu i Maraji četiri miliona evra

Zabava - Utorak 17.01.2017 - 08:58

Ruski milijarder Valerij Kogan potrošio milione za raskošno venčanje unuke Irene u londonskom hotelu

Maraja Maraja "doletela" za 2,8 miliona evra; FOTO: Instagram

Ruski oligarh Valerij Kogan (67) platio je četiri miliona evra ser Eltonu Džonu i Maraji Keri da pevaju na raskošnom venčanju njegove unuke Irene (19), u subotu u londonskom “Lendmark” hotelu, gde noćenje u predsedničkom apartmanu košta 1.650 evra.


Maraji je plaćeno 2,8 miliona evra da doleti iz Amerike i otpeva baladu “We belong together” Ireni i njenom izabraniku Danijelu Keviju, dok je Elton Džon dobio najmanje 1,1 milion evra za 12 pesama.

On je hit “Tiny dancer” posvetio nevesti, koja se na to rasplakala.

Glumac Antonio Banderas održao je govor i poželeo sreću mladencima, dok se noć završila nastupom ruskih zvezda i di-džej setom Marka Ronsona.

Sudeći po fotografijama koje su svatovi delili na društvenim mrežama, svadbena torta bila je visoka tri metra, a na meniju su bili brancin sa kavijarom, pečena suva govedina, pileće grudi u biljnom sosu, kozji sir, ananas natopljen sa pet začina, rumom, jogurtom i šerbetom...

Milijarder Valerij Kogan, čije se bogatstvo procenjuje na 2,2 milijarde evra, obogatio se ulaganjem u moskovski aerodrom "Domodedovo", najveći u istočnoj Evropi.

On je 2013. uložio 95 miliona evra u izgradnju najluksuznije vile u zemlji, dizajnirane da liči na Belu kuću.

Rusko-jevrejski biznismen ima luksuzne nekretnine i u Izraelu i Americi.
 

Novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: