Šta sve stoji na putu seksu u 2014.

Zabava - Četvrtak 25.09.2014 - 12:34

Skoro 40 odsto parova u Britaniji ima manje seksa ove godine usled sve užurbanijeg života i ljubimaca koji upadaju u spavaću sobu, tvrdi novo istraživanje, a prenosi " Independent

Foto: Image courtesy of photostock at FreeDigitalPhotos.net Foto: Image courtesy of photostock at FreeDigitalPhotos.net

Finansijske brige i dugo radno vreme se takođe nalaze na listi koja objašnjava zašto parovi ove godine imaju manje seksa u poređenju sa prošlom.

Učesnici istraživanja upitani su: „U proseku, koliko puta vi i vaš partner imate seks tokom nedelje?“ – otkrivajući da prosečan par u Velikoj Britaniji ima seks dva puta nedeljno.

Kada je od njih traženo da procene da li ove godine imaju manje seksa u porešenju sa 2013. godinom, 41 odsto učesnika dalo je potvrdan odgovor.

Finansijske brige predstavljaju problem za 37 odsto ispitanih, dok je 34 odsto njih okrivilo duže radno vreme.

Na trećem mestu se nalazi deljenje kreveta sa ljubimcem, i to predstavlja problem za 31 odsto, dok aktivan društveni život 29 odsto ispitanika čini preumornim za seks.

Za petinu parova želju za seksom ubijaju nesigurnosti prouzrokovane svađom.

Učesnici studije su takođe upitani da li se osećaju bezbednije i srećnije u vezi kada imaju seks – i na ovo pitanje pozitivan odgovor dalo je 58 odsto osoba.

INDEPENDENT, B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: