Stalone maloletnicu primorao na grupni seks, silovao i polusestru?

Zabava - Petak 17.11.2017 - 08:21

Glumac Silvester Stalone pre nekoliko decenija primorao je maloletnicu na seks, o čemu postoji i policijski dokument, ali ona nikada nije optužila glumca. Inače, Stalone je navodno godinu dana posle tog incidenta optužen da je silovao i svoju polusestru.

Ozbiljne optužbe protiv glumca FOTO: Profimedia Ozbiljne optužbe protiv glumca FOTO: Profimedia

Pre nekoliko godina pojvaila se priča da je Stalone krajem osamdesetih silovao svoju sestru, Toni-En.

Te tvrdnje je u javnost izneo njen sin Ed, dok je Staloneova majka kazala da se Toni-En drogirala i da je ucenjivala glumca da bi mu izvukla novac.

Prema pisanju Njujork posta 2013. godine, glumac je krajem 1980-ih, kada je bio na vrhuncu karijere, dao dva miliona dolara i mesečno uplaćivao 16.500 dolara svojoj polusestri Toni-En koja mu je pretila da će mu uništiti karijeru.

Ona je preminula 2012. godine od kancera, a do smrti je tvrdila da ju je seksualno napastvovao.

Kada su se u javnosti pojavili dokumenti koji pokazuju da je Stalone seksualno iskoristio i napastvovao maloletnicu, pričao silovanju polusestre dobija novu težinu.

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: