Sud odbio zahtev Bred Pita

Zabava - Četvrtak 08.12.2016 - 08:37

Sudija u Los Anđelesu odbacio je zahtev američkog glumca Breda Pita da detalji o njegovom dogovoru sa Anđelinom Džoli o privremenom starateljstvu nad decom ne budu dostupni javnosti.

Bred Pit namerava da tatraži privremeno starateljstvo; FOTO: Games Radar Bred Pit namerava da tatraži privremeno starateljstvo; FOTO: Games Radar

Bred Pit je zatražio hitno saslušanje za sredu u pokušaju da "zapečati" dokumenta u njegovom slučaju, ali je sudija to odbacio, javili su američki mediji.

Pit je podneo zahtev dva dana nakon što su mediji obelodanili dogovor koji je krajem oktobra postigao sa Anđelinom Džoli u okviru brakorazvodne parnice.

Sporazumom je predviđeno da američki glumac posećuje decu pod nadzorom terapeuta.

Slavni glumac namerava da uskoro zatraži privremeno starateljstvo, a zahtevom da dokumenta ne budu dostupna javnosti želeo je da zaštiti privatnost dece, navela je agencija "AP".

Alo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: