Švedski hevi metalci traže devojku iz Slagalice

Zabava - Četvrtak 19.01.2017 - 10:49

Švedska hevi-metal grupa “Sabaton” podelila je na “Fejsbuku” video sa isečkom iz treće emisije 98. ciklusa kviza “Slagalica”, koja je emitovana 3. januara na RTS

"Sabaton" inspirisani govorom majora Gavrilovića; FOTO: Promo

Švedska hevi-metal grupa “Sabaton” podelila je na “Fejsbuku” video sa isečkom iz treće emisije 98. ciklusa kviza “Slagalica”, koja je emitovana 3. januara na RTS.

U njoj je u igri “Ko zna, zna” jedno od pitanja bilo iz koje je zemlje hevi-metal muzička grupa “Sabaton”, a tačan odgovor “iz Švedske” dala je takmičarka Sanja Milovanović iz Donje Rače, apsolvent srpskog jezika na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu.

Momci iz “Sabatona” (sabaton je metalna čizma, deo viteškog oklopa) napisali su da su ovaj super video dobili iz Srbije i da im je čast što su uvršteni u naš najveći kviz znanja:

- Ali još nam je veća čast što je devojka tačno odgovorila! Velika nam je želja da je nagradimo ulaznicom za naš predstojeći koncert u Beogradu.

Molimo vas sve da širite ovaj post što više i pomognete nam da pronađemo devojku iz kviza.

“Sabaton” će održati koncert 6. marta u “Belekspo centru”, a posebno su vezani za Srbiju.

Na osmom albumu The last stand koji su objavili 19. avgusta je i pesma Last dying breath, inspirisana moćnim govorom majora Dragutina Gavrilovića srpskim vojnicima koji su 1915. u Prvom svetskom ratu branili Beograd od austrijskih snaga.

Inače, glavna tema pesama “Sabatona” su istorijski ratovi i opisi.

Novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: