Vudi Alen razbesneo javnost zbog izjave o Vajnstinu

Zabava - Ponedeljak 16.10.2017 - 09:20

Režiser Vudi Alen prokomentarisao je dugogodišnje seksualno predatorsko ponašanje kojim je holivudski mag Harvi Vajnstin zlostavljao na desetine žena. Optužbe protiv Vajnstina idu od silovanja do verbalnog uznemiravanja, ali pokrivaju svaki oblik seksualnog uznemiravanja.

Vudi Alen i Harvi Vajnstin sarađivali na nekoliko filmova FOTO: Profimedia Vudi Alen i Harvi Vajnstin sarađivali na nekoliko filmova FOTO: Profimedia

Vajnstin je juče izbačen iz Američke akademije filmskih umetnosti, iste one koja dodeljuje Oskara.

U intervjuu za BBC, Vudi Alen je "izrazio žaljenje" zbog svih koji su uključeni u skandal, ujedno sa Vajnstinom.

- Ceo slučaj Harvija Vajnstina je jako tužan za sve koji su uključeni. Tragično za sve žene koje su uključene, tužno za Harvija, kojem je život u haosu.

Tu nema pobednika, samo je jako, jako tužno i tragično za te nesrećne žene koje su morale da prođu kroz to - kazao je Alen za BBC.

- Takođe ne želite da sve to dovede do lova na veštice. Do salemovske atmosfere u kojoj će svaki tip koji namigne ženi u kancelariji biti optužen za seksualno uznemiravanje. To takođe nije u redu - rekao je Alen, čime je izazvao gnev američke javnosti.

Podsećanja radi, Vudi Alen je bio optužen za seksualno uznemiravanje devedesetih godina prošlog veka.

On je optužen da je seksualno uznemiravao sedmogodišnju Dilan Farou, ćerku njegove tadašnje devojke Mie Farou, ali su optužbe povučene.

Mia je potom ostavila Alena jer je ušao u vezu sa njenom usvojenom ćerkom Sun-Ji Previn, sa kojom se na kraju i oženio.

Najveću podršku tokom seksualnog skandala devedesetih Alen je dobio upravo od Vajnstina, čija je kuća "Miramaks" producirala nekoliko Alenovih filmova.

Dilan je ponovo optužila Alena za seksualno uznemiravanje u otvorenom pismu Njujork Tajmsu 2014. godine.

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: