25 godina DS-a u Vranju (FOTO)

Lokalne vesti - Subota 21.02.2015 - 12:26

Gradski odbor DS u Vranju obeležio je u subotu 25 godina postojanja te stranke u Srbiji.

Godišnjica stranke obeležana uličnom akcijom Godišnjica stranke obeležana uličnom akcijom

Prolaznicima na šetalištu u centru grada deljeni su leci sa podsećanjima na ranije periode kroz koje je DS prolazio od osnivanja.

Svi direktori i funkcioneri iz Demokratske stranke razgovarali su oko podneva u centru Vranja sa prolaznicima, a predsednik GrO DS Slobodan Stamenković rekao je da ta stranka obeležava četvrt veka uspona i padova, uspeha i iskušenja.

– Demokratska stranka je vodila ovu zemlju u najtežim trenucima i postala je svetionik demokratije.

Svima onima koji Srbiju vide na drugačiji način, tačnije kao razvijenu, zemlju koja po svim elementima pripada savremenom svetu, vrata DS-a su otvorena.

Raduje me to što u vranjskom Gradskom odboru svakodnevno imamo sve više članova – kaže Stamenković.

On napominje da su među novim članovima uglavnom mladi ljudi.

– To jasno govori da mladi ljudi žele još energičniju borbu i žele da žive u jednoj drugačijoj sredini u kojoj će svako imati šansu. Na nama je da to objedinimo i sav taj kvalitet i energiju usmerimo ka stvaranju boljeg života i u Vranju i u celoj Srbiji.

Ja se nadam da ćemo uspeti da napravimo jedan dobar program što se tiče lokala i da ćemo na izborima 2016. godine da izađemo kao značajan i relevantan politički subjekt.

Nađite jednog čoveka u DS-u da ne ispunjava kvalitet i ne poštuje stranačka načela, taj više neće biti u Demokratskoj stranci.

U celoj ovoj borbi očekujemo podršku građana – kaže Stamenković.

U DS-u kažu da su u prethodnim godinama demokrate mnogo naučile, a ponajviše na sopstvenim greškama. Od borbe za pristojnu evropsku Srbiju, kažu, nikada nisu odustali, čak ni kada je bilo nateže.

tekst i foto: Aleksandar Aca Stojković

 

              

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: