250 demokrata sa juga na mitingu u Nišu

Lokalne vesti - Petak 11.09.2015 - 09:42

Oko 250 čalanova i simpatizera DS-a iz Vranja će organizovano otići na miting te stranke koji će u subotu biti organizovan u Nišu.

Prva ekipa DS-a u Vranju Prva ekipa DS-a u Vranju

Miting pod imenom “Osvetli Srbiju, osvetli Niš” biće održan od 14 časova ispred “Kalče”, a njime će DS i zvanično označiti početak izborne kampanje.

- Dosta nam je nestručnosti, bahatosti, neznanja i sve težeg života, želimo normalan život u svojoj zemlji.

Predstojeći izbori će biti izbori protiv propadanja Srbije, protiv ponižavanja građana, protiv povećanja nameta i protiv rasprodaje Srbije.

Demokratska stranka je uvek bila stub demokratije i ima obavezu da bude stožer svim opcijama koje se zalažu za demokratiju, slobodu govora i da se na civilizovan način ukaže na ono sa čim se ne slažu kada je u pitanju politika sadašnje vlade - kaže Nela Dimitrjević, jedan od potpredsednika GrO  DS-a u Vranju.

Ona podseća da je 1996. godine takođe iz Niša krenulo rušenje sistema Slobodana Miloševića, i napominje da DS u ovom poslu računa i na pomoć ostalih stranaka, pojedinaca i  nevladinih organizacija.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: