Bogat repertoar vranjskog pozorišta i bioskopa

Lokalne vesti - Četvrtak 25.04.2024 - 11:13

Predstava pod nazivom „4 zida ili tragikomedija o karantinu“ u režiji Stevana Bodrože, biće prikazana u vranjskom teatru u petak, 26. aprila, od 20 časova.

Foto:Promo Foto:Promo
U nedelju, 28. aprila, od 12 časova na dečjoj sceni je predstava „Tri praseta“. U utorak, 30. aprila, od 20 časova biće prikazana monokomedija o našim naravima i mentalitetu „Dr Feler“, u režiji i izvođenju Dragana Bože Marjanovića.
 
Na bioskopskom repertoaru u subotu, 27. aprila, od 12 časova biće prikazan dečji animirani film „Nina i ježeva tajna“. „Nina voli da sluša priče za laku noć koje joj priča njen otac. Jedne večeri zaokupljen poslom otac ne dolazi da ispriča novu avanturu, a Nina saznaje da je on upravo izgubio posao u fabrici. Svet joj se okreće naglavačke i spremna je da pronađe ređenje kako bi mu pomogla“, stoji u opisu filma.
 
Istog dana, od 18 časova biće prikazan film „Isterivači duhova: Ledena pretnja“.
„Spengler porodica se vraća na mesto gde je sve počelo, u kultni vatrogasni dom u Njujorku, da bi se udružila sa izvornim isterivačima duhova, koji su razvili tajnu istraživačku laboratoriju kako bi hvatanje duhova postavili na viši stepen.
Ali prilikom otkrića drevnog artefakta oslobađa se zla sila, i novi i stari isterivači duhova moraju udružiti snage kako bi zaštitili svoj dom i spasili svet od drugog ledenog doba“, siže je ovog filma. Na večernjoj sceni od 21 čas je film „Monkey man“, koji govori o Kidu koji se svake noći, noseći masku gorile, brutalno i krvavo bori u podzemnom klubu, a posle mnogo godina otkriva način da se infiltrira u enklavu zlokobne gradske elite.
 
Karte za sve bioskopske i pozorišne programe se mogu kupiti na biletarnici ili onlajn na sajtu Pozorišta.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: