31. JANUAR: Dobitnici doktor DOBRI, general LUBURA i Vlada CINCAR

Lokalne vesti - Ponedeljak 23.01.2017 - 11:53

Dobitnici najviših gradska priznanja povodom Dana oslobođenja Vranja doktor Dobri Nikolić, Vlada Stošić Cincar i general Zoran Lubura.

Jedan od dobitnika, doktor Dobri FOTO OK Radio/FB Jedan od dobitnika, doktor Dobri FOTO OK Radio/FB

Među nagrađenima ove godine su i Ministarstvo privrede i Ruske železnice.

Odluka o nagradama doneta je u ponedeljak na Mandatno imunitetskoj  komisiji Skupštine grada, potvrdio je predsednik ovog tela Miroslav Nešić.

- Dobitnik Specijalnog javnog priznanja „31. januar“ u vidu diplome i novčanog iznosa od 100.000 dinara je dr Dobri Nikolić, za izuzetne rezultate u oblasti zdravstva.

Ravnopravni dobitnici Javnog priznanja „31. januar“ u vidu diplome i novčanog iznosa od po 50.000 dinara ove godine su Vlada Stošić Cincar i brigadni general u penziji Zoran Lubura
– kaže za OK Radio Nešić.

Prema obrazloženju komisije, Stošić je gradsko priznanje zaslužio izuzetnim rezultatima u oblasti sporta i fizičke kulture, kao i afirmacije Vranja širom Srbije i van njenih granica.

General Zoran Lubura priznanje dobija kao dugogodišnji komandant 4. brigade Vojske Srbije, za zasluge na planu bezbednosti i sigurnosti građana Vranja.

Mandatno imunitetska komisija je odlučila i da dodeli i dva Javna priznanja „31. januar“ u vidu diplome.

Ovo priznanje dobiće Ministarstvo privrede Republike Srbije za veliku podršku gradu Vranju u razvoju privrede i pomoći velikim privrednim sistemima, kao što su „Simpo“ i „Jumko“.

Takođe, Javno priznanje „31. januar“ se dodeljuje i preduzeću „RZB International“ Ruskih državnih železnica za izuzetan doprinos i podršku osavremenjivanju procesa nastave i unapređenju vaspitno obrazovne delatnosti, kroz donacije za opremanje vranjskih škola.

Priznanja će dobitnicima biti uručena na Svečanoj sednici Skupštine grada Vranja povodom Dana oslobođenja.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: