Alfa kupuje Zavarivač?

Lokalne vesti - Ponedeljak 13.10.2014 - 10:34

„Alfa plam“ iz Vranja zainteresovana je za kupovinu svog prvog suseda, firme „Zavarivač” A.D., saznaje OK Radio.

Zavarivač uskoro deo Alfe? Zavarivač uskoro deo Alfe?

“Zavarivač” je jedna od 502 firme čiju je prodaju oglasila Agencija za privatizaciju  krajem avgusta, kao jedna od 30 firmi  iz Pčinjskog okruga koje su na prodaju.

Po rečima zaposlenih u “Zavarivaču”, “Alfa” je zbog proširenja proizvodnje zainteresovana samo za metalske radnike, ali ne i za administrativne.

Direktor “Alfe” nije želeo da komentariše ovu informaciju, dok Dragan Igić, zastupnik kapitala “Zavarivača”, niti je želo da potvrdi, niti da demantuje ovu informaciju, uz obrazloženje da ne sme da daje nikakve informacije o privrednom društvu koje je u postupku privatizacije bez saglasnosti Agencije za privatizaciju.

Međutim, kako se saznaje, određen broj varioca obavio je već razgovor  za posao sa nadležnima u “Alfi”, što samo upućuje na zaključak da u čitavoj priči ima i dosta istine.

Inače. dve fabrike se graniče jedna sa drugom u nekadašnjoj industrijskoj zoni u Vranju.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: