ANA BRNABIĆ: Ponosna sam na JUMKO

Lokalne vesti - Utorak 19.09.2017 - 15:08

Premijerka Srbije Ana Brnabić je u utorak, uz prisustvo predstavnika Vlade, gradskog rukovodstva Vranja i menadžmenta „Jumka“, otvorila novi proizvodni pogon kompanije u kojem se proizvodi specijalna zaštitna oprema za pripadnike snaga bezbednosti.

Ana Brnabić u obilasku novog pogona Jumka FOTO: D. Ristić/OK Radio Ana Brnabić u obilasku novog pogona Jumka FOTO: D. Ristić/OK Radio

Premijerka je najpre sa ministrima Zoranom Đorđevićem i Goranom Kneževićem, obišla proizvodne pogone „Jumka“ i upoznala se sa proizvodnim procesom i kapacitetima kompanije.

U prvoj fazi proizvodnje, pogon Balistika će zaposliti 50 novih radnika, dok se naredne godine očekuje da se taj broj poveća na 150.

Brnabićeva je istakla da nije najvažnije otvaranje 150 novih radnih mesta, mda je i to vrlo bitno za grad kakav je Vranje.

- Ovim će „Jumko“ postati deo odbrambenog sistema Srbije i time steći ogromni izvozni potencijal.

To samo govori da se „Jumko“ vraća na sva svetska tržišta i ovim programom doprineti razvoju Vranja, juga Srbije i cele Srbije.

Nije moguće imati ekonomski razvoj Srbije bez lokalnog ekonomskog razvoja i Vlada će podržati sve lokalne samouprave koje podržavaju  svoje fabrike.

Ponosna sam na „Jumko“ i sve vas koji ovde radite na ovim fantastičnim proizvodima koji ispunjavaju sve svetske standarde – rekla je Brnabić.

Novi proizvodni pogon „Jumko“ otvara u vreme kada slavi 57 godina postojanja, što je obeleženo svečanom sednicom.
 

    

    

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: