Antić: Dačić je naš jedini predsednik

Lokalne vesti - Ponedeljak 30.01.2017 - 12:40

Predsednik Gradskog odbora SPS-a u Vranju Zoran Antić kaže da, sve dokle organi zvanični organi partije ne odluče drugačije, Ivica Dačić ostaje jedini kandidat vranjskih socijalista za predsednika Srbije.

Poslednju reč daće organi SPS-a FOTO: D. Ristić/OK Radio Poslednju reč daće organi SPS-a FOTO: D. Ristić/OK Radio

Antić je ovako prokomentarisao navode Ivice Dačića da Aleksandar Vučić treba da bude kandidat vladajuće koalicije na predstojećim predsedničkim izborima.

Kako prenose prestonički mediji, Dačić je rekao da je na sastanku sa Vučićem pokazan jedinstven stav SPS-a i Jedinstvene Srbije da Vučić treba da bude kandidat za predsednika Srbije, jer on može da pobedi u prvom krugu.

Nezvanično, ovakav stav izaziva veliko negodovanje socijalista u Vranju, koji su još od prošlogodišnje predizborne kampanje za republičke i lokalne izbore u otvorenom ratu sa Vučićevim naprednjacima.

Prvi čovek vranjskih socijalista Zoran Antić u donekle pomirljivom tonu navodi da je to stav lidera SPS-a Dačića, ali da o tome organi partije još uvek nisu doneli odluku.

- Mi smo pre nekoliko dana imali sastanak Izvršnog odbora, ali još uvek ne i sastanak Gradskog odbora, na kome bi se odlučivalo o tome i zauzimali stavovi, niti je Glavni odbor partije raspravljao o tome.

Ovde se radi o, po meni, jednom korektnom stavu lidera partije prema svom koalicionom partneru i njegovom lideru.

Dokle god nema zvanične odluke partije, za mene je Ivica Dačić jedini kandidat za predsednika Srbije
– kaže Antić.

Vranjski socijalisti su svoje stavove o predstojećim predsedničkim izborima, između ostalog, prošle nedelje preneli potpredsedniku SPS-a Branku Ružiću.

- Mislim da je on to preneo Ivici Dačiću i očekujem povratne reakcije.

Očekujemo sastanak Glavnog odbora SPS-a, koji bi trebalo da usledi u narednih par nedelja i obrazloženje predsednka partije, pa ćemo da vidimo
– kaže Antić.

Na pitanje kako će se vranjski socijalisti ponašati u predizbornoj kampanji ukoliko Dačić ne bude kandidat na izborima, Antić odgovara da je još rano govoriti o tome.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: