ANTIĆ: Magarci i od lavova prave magarce!

Lokalne vesti - Ponedeljak 06.02.2017 - 14:15

Zoran Antić, predsednik GrO SPS - a u Vranju i pređašnji gradonačelnik, reagujući na saopštenje SNS, u kome ga naprednjaci prozivaju da je Če Gevara virtuelne stvarnosti, odgovara da su naprednjaci zaboravili teoriju evolucije.

Antić odgovara naprednjacima. Foto: S.Tasić/OK Radio Antić odgovara naprednjacima. Foto: S.Tasić/OK Radio

Antić podseća da je u obraćanju medijima nije  dao saopštenje socijalista, već njegovo lično viđenje i politikološku analizu  određenih događaja iz društveno - političkog života Vranja.

- Time, što i dalje, posle svake moje rečenice iznešene u javnosti izdajete saopštenja, jasno govori o tome koliko mi dajete na značaju i koliko se bojite mojih političkih poruka građanima Vranja.

Za razliku od Vas, ja se ne krijem iza lažnih profila i statusa na društvenim mrežama, iza nepotpisanih saopštenja, već Vam jasno i glasno i otvoreno kažem, šta iskreno i politički  mislim o nomenklaturi koja upravlja vranjskim odborom SNS-a.

Zahvaljujem Vam, što ste me uporedili pa makar i virtuelno, sa jednom takvom političkom gromadom i ljudskom veličinom kakav je bio Ernesto Če Gevara, ali uvaženi drug Če i ja se razlikujemo u ideološkom i političkom poimanju sveta, života i stvarnosti.  

On je bio komunista i revolucionar, a ja sam socijalista odnosno socijaldemokrata celog svog života.

Ovu bi ste distinkciju političku, barem elementarno trebali da znate ukoliko se bavite ozbiljnim političkim radom, ali od vašeg populizma i demagogije kao i idolopoklonstva, Vi ništa drugo i ne vidite
- savetuje Antić.

On dalje pojašnjava da kada neko u iscrpnom i analitički datom  intervjuu,  daje ocenu političkih događaja, to nisu žalopojke, već političko viđenje.

- Nigde u intervju  nisam pomenuo ni Vatikan, ni Iluminate, ni Masone, ni BND,  ni CIA-u, naprotiv imam i te kako veliki broj prijatelja i pod okriljem Rimokatoličke crkve, kao i kod Iluminata, BND- a, CIE, FSB-a.

Moja „nejaka levičarska leđa“ za ovih 16 godina političkog i javnog angažmana u Vranju i na funkcijama,  izdržala su mnogo, te će  i Vas, i ovo Vaše „vladanje“ koje ničim dobrim i pametnim podareno nije.

Socijalisti Vranja, vođeni mnome, nisu doživeli nikakav sunovrat, već su naprotiv,  ostvarili skoro identičan rezultat iz prethodnih izbornih ciklusa, a sunovrat su doživeli neki drugi koji su se na ovaj ili onaj način prodali Vama, upravo Vama stvarajući virtuelnu sliku iz čijih će te okvira teško izaći.

Bilo bi fer i korektno,  da se u svojoj političkoj kontradiktornosti dogovorite sami sa sobom, protiv koga i protiv čega je bio tzv.  „ aprilski referendum“?

Ako je bio protiv mene, kako kažete, ajde onda vratite sve one direktore koje ste smenili u preduzećima i ustanovama, vratite sve načelnike u Gradskoj upravi, direktore škola, sve one koje ste otpustili i oterali sa posla i koje i dan danas šikanirate,  samo zato što su članovi SPS-a, ili pripadaju listi „Zajedno za Vranje
- navodi Antić.

Osvrćući se na političku (ne)kulturu članova SNS, Antić kaže da rezultati rada SPS - a i te kako vidljivi, i po njima građani Vranja svaki dan hodaju i voze se.

- Iza sebe smo ostavili najlepše šetalište u Srbiji,  75 kilometara asfaltirane seoske putne mreže, fabriku u kojoj radi hiljadu ljudi, novu školu u Krivoj Feji koja će biti izgrađena, i još mnogo toga u oblasti društvene nadgradnje života i rada.

Iza Vaše vlasti,  će nažalost ostati samo pustoš i jedno veliko golo, koje ni V.V. Putin  i D. Tramp zajedno neće moći da poprave.

Ostaćete  upamćeni  upravo Vi,  po urušavanju integriteta lokalnih institucija, nepotizmu, zapošljavanju partijskih kadrova, bahatosti i korupciji.

Napadate mene za svađu sa državnim vrhom, sa predsednikom moje partije i za pravljenje nekakvih skandala.... pa draga gospodo naprednjaci, imao sam i te kako korektne odnose sa kabinetom predsednika Nikolića, sa svim ministrima iz vlade koji su iz SPS-a i iz drugih stranaka, jedino sa Vašim jastrebovima koji ništa sveto ne poštuju i nemaju, nije bilo saradnje, a i ne žalim.

I na kraju, tačno je da će biti novih i drugih bitaka sa drugim vojskovođama samo što se pitam koji ćete dres i koju boju u tim bitkama nositi, pošto ste do sada promenili sve što se moglo.

I još nešto dragi naprednjaci povodom citiranja Napoleona Bonaparte, a  lepo ste sebe konotirali i nazvali, samo ste zaboravili osnovne principe teorije evolucije, a  to je da vojska lavova po prirodi stvari i od magarca koji ih vodi napravi lava,  hteo on to ili ne, ali vojska magaraca od lava napravi magarca a i od magaraca još veće magarce
- poručuje Antić.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: