ANTIĆ: Zvanično je samo ono što ja kažem!

Lokalne vesti - Sreda 24.02.2016 - 15:35

Povodom informacije o mogućim koalicijama SPS-a na predstojećim lokalnim izborima, oštro je reagovao gradonačelnik Vranja i predsednik lokalnog SPS-a Zoran Antić.

Samo Antić ima prave informacije. Foto:S.Tasić Samo Antić ima prave informacije. Foto:S.Tasić

Antić je insistirao na činjenici da je on jedini validni izvor iz SPS-a u Vranju od koga se mogu dobiti precizne informacije, uz tvrdnju da niko drugi iz GrO ne može govoriti u ime SPS-a, osim njega kao predsednika.

Antić se oglasio povodom informacija plasiranih iz najužeg rukovodstva SPS-a u Vranju da je na pomolu raskid koalicije sa JS, ali i mogućnost formiranja nove sa SNS-om.

- Ja sam jedini koji u ovom času može da govori u ime SPS-a u Vranju. Odgovorno tvrdim da nikakvi razgovori o koaliciji nisu vođeni, da ništa nije dogovoreno, da nema govora o koaliciji sa SNS-om.

Još uvek nije razgovarano o koaliciji sa JS i PUPS-om, tako da informacije koje se plasiraju u javnost  ne mogu da budu pouzdane ukoliko ne dolaze od mene
- rekao je Antić.

Antić je insistirao na objavljivanju ovog demantija, pre svega zbog činjenice, da niko u SPS-u osim njega, prema njegovim rečima, nema pravo da daje bilo kakve informacije o raspoloženju  ili dešavanjima u GrO SPS-a u Vranju.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: