Banja se GUŠI U SMEĆU (FOTO)

Lokalne vesti - Petak 16.09.2016 - 22:30

Vranjska Banja, „biser juga Srbije“ i jedan od potencijalnih centara srpskog banjskog turizma je toliko zatrpana smećem, da je ovih dana morao da reaguje i Sekreterijat za inspekcijske poslove i zaštitu životne sredine Vranja.

Detalj iz turističke banje FOTO Inspekcijske službe Vranja Detalj iz turističke banje FOTO Inspekcijske službe Vranja

Po nalogu načelnika Sekreterijata Bobana Antanasijevića, komunalna inspekcija je u sredu obišla rejon Vranjske Banje i tamo zatekla, kako stoji u izveštaju, niz nepravilnosti.

To u praksi zapravo znači da je zateknuto haotično stanje i da se Vranjska Banja guši u smeću.

Daljim postupanjem, preduzeću „Komrad“ je naloženo da po hitnom postupku otkloni sve utvrđene nepravilnosti.

Vranjskim komunalcima je dat rok da se preblem reši do subote.

- Naši radnici će biti angažovani u petak i sve ono što je inspekcija naložila, biti izvršeno – kaže Nela Cvetković, piar „Komrada“.

Po njenim rečima, ovo preduzeće je zaduženo za iznošenje smeća u Vranjskoj Banji, a Uprava Banje je zadužena za održavanje zelenih i ostalih javnih površina u ovom mestu.

 

    

    

 

Ovaj segment programa OK Radija podržan je od strane grada Vranja u okiru medijskog projekta "Informisanje građana u službi javnog interesa". Stavovi izneti u prilogu ne odražavaju nužno stav grada Vranja.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: