Banjčani primili plate

Lokalne vesti - Utorak 01.04.2014 - 09:39

Vranje - Radnici gradske opštine Vranjska Banja i JP Uprava Banje primili su zaostale zarade koje im nisu isplaćivane zbog nepravilnosti prilikom promene vlasti u toj opštini.

Opština u Banji Opština u Banji

Prema rečima predsednice Banje Slavice Sotirović, nakon nekoliko sastanaka sa rukovodstvom grada Vranja otklonjene su nepravilnosti koje se tiču imenovanja zamenika predsednika Skupštine Vranjske Banje, jer im je to, kako je saopšteno, najviše zamereno od strane gradonačelnika Vranja.

– Imali smo sastanke sa gradonačelnikom Vranja, predsednikom Skupštine grada i sekretarkom koja nas je uputila kako da pojedine nepravilnosti otklonimo.

Tvrdim da zakone nismo prekršili i radi se samo o manjim nepravilnostima vezanim za imenovanje zamenika predsednika Skupštine Vranjske banje – kaže Sotirovićeva.

Ona očekuje saradnju na visokom nivou sa rukovodstvom grada Vranja, jer kako kaže, samo na taj način može normalno da funkcioniše Vranjska Banja.

– Završen je izborni proces i završeno je prekomponovanje vlasti. Sada mora da sarađujemo sa gradom zato što smo gradska opština. Što se mene tiče, imaće korektnog saradnika bez obzira na stranačku pripadnost.

Svako ko može da pomogne razvoju Vranjske Banje dobrodošao je, jer nisam konfliktna osoba i ne želim razmirice – kaže na kraju Sotirovićeva.

Podsetimo da je službenicima gradske opštine Vranjska Banja i Uprave banje plata za januar i februar kasnila skoro dva meseca.

Nakon što su se tamošnji radnici pobunili, gradonačelnik Vranja Zoran Antić izjavio je da su u Banji prilikom prekomponovanja vlasti prekršeni mnogi zakoni i Statut grada, te da će zarade biti isplaćene po otklanjanju svih nepravilnosti.

Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: