Bivoda na Sajmu hrane i pića

Lokalne vesti - Četvrtak 27.11.2014 - 08:45

Vranje – Bujanovačka “Bivoda“ učesnik je 41. Sajma hrane i pića koji je otvoren u Beogradu.

proizvodni pogon Bivode proizvodni pogon Bivode

Prezentaciju svojih proizvoda “Bivoda” će imati u petak na Beogradskom sajmu na štandu Regionalne Privredne Komore Leskovac.

Tada će biti predstavljen i novi proizvod “BiMango”.

 - Radi se o gaziranom bezalkoholnom piću sa ukusom manga u ambalaži od 0,5 i 2 litra. Na štandu će se naći celokupan asortiman naših proizvoda koji će moći da se degustiraju – kaže direktor “Bivode” Dejan Đelić.

Prema njegovim rečima posetioci Sajma biće u prilici da probaju osim gazirane i prirodnu negaziranu vodu “Biaqua” gazirane sokove “BiColu”, “BiOranž”, “BiGazozu” i negazirane sokove “BiKajsiju”, “BiBorovnicu” i “BiJabuku” koji će biti izloženi u svim ambalažama.

Đelić kaže da fabrika flaširane vode i sokova iz Bujanovca tradicionalno i ove godine učestvuje na Sajmu hrane pića.
Prema njegovim rečima prethodnih godina štand proizvoda “Bivode” bio izuzetno posećen, a nisu izostala ni priznanja za kvalitet proizvoda od strane Beogradskog sajma.

Na Sajmu koji će trajati do 29. novembra, predstaviće se oko 350 domaćih i stranih izlagača sa oko 1.500 različitih proizvoda.

Cilj sajma je predstavljanje manjih poljoprivrednih i prehrambenih proizvođača i njihovih proizvoda koje prave na tradicionalan način, kako bi se stvorili novi brendovi i pronašla nova tržišta.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: