Bosilegrad dobija Uslužni centar

Lokalne vesti - Četvrtak 24.04.2014 - 13:07

Vranje - Opština Bosilegrad uskoro dobija Uslužni centar u kome će meštani dobijati sva tražena dokumenta iz Opštinske uprave.

ilustracija ilustracija

Uslužni centar gradi se u okviru projekta koji finansira EU Progres, a koji se odnosi na rekonstrukciju i modernizaciju zgrade Opštinske uprave.

Prema rečima predsednika opštine Bosilegrad Vladimira Zaharijeva, u toku su završni radovi nakon čega će Uslužni centar biti svečano otvoren.

- Građani Bosilegrada uskoro će moći da svoje potrebe vezane za opštinsku administraciju zadovolje na jednom mestu i to na brz i kvalitetan način.

Otvaranjem Uslužnog centra, Opštinska uprava postaje javni servis građana i privredi u pravom smislu te reči, omogućivši im da na jednom mestu dobiju overu prepisa, potpisa i rukopisa, prijem i evidentiranje svih vrsta podnesaka koji se upućuju Opštinskoj upravi, izdavanje izvoda iz matičnih knjiga rođenih, venčanih i umrlih, izdavanje uverenja o državljanstvu, stručnu pomoć i druge usluge koje će građanima i privrednicima značajno olakšati svakodnevni život – kaže Zaharijev.

Uslužni centar nalaziće se u zgradi opštine, a izgradnja se finansira uz podršku Evropske unije i Vlade Švajcarske preko Programa evropskog partnerstva sa opštinama EU Progres.

Radovi na izgradnji i opremanju centra koštaće 7,2 miliona dinara, pri čemu opština Bosilegrad učestvuje sa 1.1 milion dinara.

Aleksandar Aca Stojković
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: