BOSKE, ključni čovek SNS-a na jugu

Lokalne vesti - Sreda 01.06.2016 - 13:01

Vranje - Dragan Stevanović Boske, dosadašnji koordinator SNS-a za jug Srbije na nedavnoj Izbornoj skupštini SNS-a izabran je za jednog od 42 člana Predsedništva te stranke.

Stevanović na mitingu SNS-a u Vranju FOTO D. Ristić/OK Radio Stevanović na mitingu SNS-a u Vranju FOTO D. Ristić/OK Radio

Komentarišući izbor Stevanovića u Predsedništvo stranke, Goran Đorđević, generalni sekretar SNS-a u Vranju, kaže da je to samo potvrda  njegovog predanog, napornog i intenzivnog rada na postizanju jednih od najboljih izbornih rezultata u Srbiji.

- Veoma mi je drago što je prepoznat posvećen i intenzivan rad Dragana Stevanovića.

To za jug Srbije mnogo znači, zato što ćemo u njemu imati jednog sposobnog, vrednog i predanog čoveka, koji će mnogo stvari uraditi za naš kraj.

Izbor u predsedništvo je potvrda njegovog dugogodišnjeg rada na razvoju stranke, u borbi za stranačke interese i kampanju.

Stevanović je ključni čovek koji je doprineo pobedi SNS-a u Vranju
- kaže Đorđević.

On posebno naglašava da je izbor Stevanovića na tako visoku funkciju značajan i zbog tog ašto će prvi put neko iz Vranja biti u Predsedništvu stranke.

Pored Stevanovića najbolje plasirani južnjak u SNS-u je Goran Cvetanović, gradonačelnik Leskovca.

Predsedništvo SNS-a je ranije imalo 30 članova, a sada je izabrano 42, dok je po Statutu moguće da ih ima 50.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: