Boske visoko leti u SNS-u

Lokalne vesti - Utorak 05.08.2014 - 11:47

Vranje - Državni sekretar Ministarstva regionalnog razvoja Dragan Stevanović Boske iz Surdulice u utorak će biti postavljen za potpredsednika Izvršnog odbora SNS, saznaje OK Radio.

Stevanović leti prema najvažnijim partijsskim funkcijama u SNS-u Stevanović leti prema najvažnijim partijsskim funkcijama u SNS-u

On će, još uvek nezvanično, biti imenovan za potpredsednika IO SNS i biće drugi čovek tog najvišeg stranačkog tela SNS-a, odmah posle Radomira Nikolića.

Ovo imenovanje desiće se na sednici Glavnog odbora Srpske napredne stranke koja se u utorak održava u Požarevcu.

Informacije kojima raspolaže OK Radio, Stevanović nije mogao zvanično da potvrdi, ali je rekao da je obavešten o tome da je njegovo ime predlog za potpredsednika Izvršnog odbora.

– Čuo sam da ću biti predložen za potpredsednika Izvršnog odbora, ali o tome zvanično ne mogu da govorim pre nego što se sednica Glavnog odbora završi.

U utorak popodne će se znati moj status u stranci – rekao je za OK radio Stevanović.

Kako smo saznali, Izvršni odbor SNS će imati nekoliko potpredsednika.

Tačnije, biće to po jedan naprednjak iz svakog okruga u Srbiji koji uživa najveće poverenje vrha stranke.

Inače, sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke zakazana je za utorak u 16 sati u Požarevcu.

Stevanović je u SNS prešao iz SRS-a, i to tek posle izbora 2012. godine. Bio je državni sekretar i u prethodnoj vladi Srbije.

 

On je surdulički kadar i jedno vreme bio je predsednik SO Surdulica. Važi za trenutno najuticajnijeg naprednjaka na jugu Srbije, iako je na izborima 2014. godine doživeo izborni poraz na svom terenu u Surdulici koji se računa u jedan od tri najteža poraza SNS u Srbiji.

autor: Aleksandar Aca Stojković 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: