Brane brojila, tuku radnike EPS-a

Lokalne vesti - Sreda 02.07.2014 - 12:50

Napadi na radnike Elektrodistribucije iz Vranja koji neplatišama isključuju struju su sve učestaliji, upozoravaju iz EDV.

Rizičan posao - radnik EPS-a na zadatku Rizičan posao - radnik EPS-a na zadatku

Prema rečima direktora vranjske Elektrodistribucije Zorana Kneževića, nekoliko slučajeva pokušaja fizičkog obračuna sa radnicima EPS-a dogodilo se u poslednjih petnaestak dana.

– Najviše napada ima na teritoriji Preševa. Eto prošle nedelje smo imali napad u apoteci u Bujanovcu.

Takođe prošle nedelje u Preševu smo imali dve neprijatne situacije u istom danu i to u mom prisustvu.

Svi ti fizički obračuni sa radnicima Elektrodistribucije zbog isključenja struje postaju učestali i moraćemo uskoro da se obratimo javnosti sa svim podacima o napadima na naše radnike – kaže Knežević.

Kako OK Radio saznaje iz policijskih izvora, Branko Stanisavljević, inače otac načelnika Hitne pomoći u Vranju Slađana Stanisavljevića,  pokušao je u četvrtak da spreči radnika EDV-a da se popne na banderu i iseče mu struju.

Kako je potvrđeno u policiji koja je intervenisala tom prilikom, Stanisavljević je gurao i vukao radnika EPS-a, ne dozvolivši mu da priđe do električnog priključka svog domaćinstva.

Policija je sačinila zapisnik i obavestila nadležno Tužilaštvo, a protiv Branka će biti podneta prekršajna prijava.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: