Bujanovčani privedeni zbog droge

Lokalne vesti - Sreda 12.04.2017 - 11:34

Policija u Vranju je po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva donela rešenja o zadržavanju do 48 sati dvojice Bujanovčana zbog posedovanja droge.

Dilovali drogu, pa završili iza rešetaka. Foto: Thinkstock Dilovali drogu, pa završili iza rešetaka. Foto: Thinkstock

Policija je saopštila da su zadržani J.A. (29 ) iz okoline Bujanovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stvaljanje u promet opojnih droga i S.I. (39) iz Bujanovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Sumnja se da je J.A. 11. aprila ove godine, u Bujanovcu, prodao S.I. određenu količinu materije za koju se sumnja da je opojna droga heroin.

Takođe se sumnja da je J.A. istu materiju prodao i tridesetosmogodišnjem muškarcu iz Bujanovca, protiv koga će Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju, u redovnom postupku, biti podneta krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

J.A. i S.I.
uz krivičnu prijavu biće privedeni zameniku tužioca.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: