BULATOVIĆ održao obećanje, PODNEO OSTAVKU

Lokalne vesti - Četvrtak 09.06.2016 - 09:08

Predsednik GrO SNS Vranje i odskorašnji narodni poslanik Slaviša Bulatović podneo je ostavku na mesto načelnika Pčinjskog okruga i tako održao jedno od važnijih predizbornih obećanja.

Aritonović i Bulatović, novi i stari načelnik FOTO OK Radio Aritonović i Bulatović, novi i stari načelnik FOTO OK Radio

Bulatović je na mestu načelnika Okruga nasledio Budimira Mihajlovića krajem 2014. godine, a u predizbornoj kampanji za aprilske izbore ove godine stalno je isticao da će podneti ostavku na mesto načelnika ukoliko bude izabran za narodnog poslanika, što se sada i obistinilo.

U javnosti se stalno spekuliše i sa imenom njegovog naslednika. Iako se očekivalo da novi načelnik bude iz Vladičinog Hana, u prvom planu je donedavno bio Boban Antanasijević, mada on lično nije želeo ni da potvrdi ni da opovrgne ova govorkanja.

Prema najnovijim spekulacijama političke čaršije, glavni favorit za novog načelnika Okruga sada je Dušan Aritonović, jedan od potpredsednika SNS-a u Vranju.

Njega je SNS, inače, „udomio“ na mesto pravnika u Šumskom, što je izazvalo priličnu buru u loklnim političkim krugovima.


Načelnika postavlja Vlada Srbije, na predlog ovlašćenog lica.  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: