BULATOVIĆ šef izbornog štaba SNS i SPS

Lokalne vesti - Četvrtak 16.03.2017 - 09:14

Slaviša Bulatović, lider vranjskih naprednjaka i poslanik u Skupštini Srbije, biće šef Izbornog štaba SNS - a i SPS - a u Vranju za predstojeće predsedničke izbore.

Kako osvojiti 70 odsto glasova? Foto: OK Radio Kako osvojiti 70 odsto glasova? Foto: OK Radio

Nakon sastanka rukovodstava gradskih odbora ove dve stranke, dogovoreno je da će preostale dve nedelje u kampanji za predsednika Srbije, one raditi zajedno animirajući glasače da svoj glas povere Aleksandru Vučiću.

Bulatović kaže da se podrazumeva da on kao lider najjače partije u Vranju, bude i šef Izbornog štaba.

- Nije bilo nikakvog zvaničnog glasanja za šefa Izbornog štaba, a pošto sam ja predsednik GrO SNS - a, podrazumeva se da ću i biti najodgovorniji za rezultat predstojećih izbora u Vranju.

Preostaje nam da u ponedeljak održimo još jedan zajednički sastank sa socijalistima u njihovim prostorijama, i da zajednički delujemo u ostvarivnaju ciljeva koje smo zacrtali, a to je osvajanje preko 70 odsto glasova za Aleksandra Vučića u Vranju
- navodi Bulatović.

Socijalisti i naprednjaci u Vranju, ponovo su se složili, posle skoro tri godine, od kada se zvanično i raspala tadašnja koalicija na lokalu, čija su okosnica bile ove dve partije.

Ponovno zbližavanje obrazložili su višim državnim interesima i poštovanjem odluka centrala ove dve partije čiji je zajednički kandidat za predsednika, upravo Aleksandar Vučić.

Na prologodišnjim parlamentarnim i lokalnim izborima šef Izbornog štaba SNS - a bio je Goran Đorđević, a SPS - a Branimir Stojančić, obojica generalni sekretari u svojim partijama.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: