Burazerska policija

Lokalne vesti - Sreda 30.07.2014 - 13:40

Automobil marke Opel Corsa čak desetak minuta bio je parkiran na sred ulice Generala Belimarkovića, iako je na samo dva metra bilo slobodnih parking mesta.

Zastoj za ceo grad - parkiranje na sred ulice Zastoj za ceo grad - parkiranje na sred ulice

Obzirom da je ta ulica povezana sa glavnom, saobraćaj je i tu poprilično prometan, pa je za vreme dok je vozač izašao „do grada da nešto završi“ napravljena kolona automobila koja nije mogla da prođe Vlajinskim sokakom.

Neko od vozača iz kolone se dosetio da je saobraćajni policajac stacioniran samo nekoliko desetina metara niže, otišao je po njega, nadajući se, verovatno, da će problem biti rešen.

Međutim, saobraćajac je zajedno sa njima strpljivo sačekao da se vozač vrati do svog automobila.

U iščekivanju da mu bar potraži isprave i eventualno napiše kaznu, policajac se rukovao sa vlasnikom Opela i pustio ga da ode bez ikakvih problema.

Ukoliko i vi uočite ovakav ili sličan primer bahatosti u saobraćaju, fotografišite i pošaljite nam na acaokradio@gmail.com

tekst i foto: Aleksandar Aca Stojković

 

    

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: