CRVENI KARTON za Vranjance

Lokalne vesti - Subota 20.01.2018 - 14:48

U subotu 20. januara, u klubu „Darkowood“, po prvi put u Vranju će nastupiti kruševački rok bend „Crveni karton“.

Crveni karton će dobiti svako ko je zaslužio FOTO: Facebook/Crveni karton Crveni karton će dobiti svako ko je zaslužio FOTO: Facebook/Crveni karton

“Crveni karton” je u poslednje vreme jedan od najaktivnijih mlađih bendova u Srbiji.

Sa preko 70 koncerata godišnje, posle putovanja po raznim gradovima Srbije i regiona, Kruševljani po prvi put dolaze u Vranje, 20 januara, u klub “Darkwood”.

Ovog leta bend je nastupio na “Arsenal festu”, druge večeri na “Garden stage-u”, “Drum dum festu”, na festivalu “Prnjavor stock”, “Overload” festivalu , “035 Fest” u Jagodini, “Osveženju” u Pirotu, Karnevalu u Vrnjackoj banji , Velikogradiškoj i Kuršumlijskoj gitarijadi, festivalu “Vračar Rocks”, “Pank paradi” u Požegi i drugim značajnim festivalima u regionu.

Svojim nastupima, za kratko vreme, “Crveni karton” je po mnogima stekao reputaciju jednih od predvodnika nove generacije srpskih bendova.

Njihove pesme su ohrabrujuće, obećavajuće i govore o receptu za bolji i uspešniji život u sve više demoralisanom društvu.

Crveni karton će dobiti svako ko je to zaista zaslužio, poručuju momci iz benda, što Vranjanci mogu da provere na nastupu u klubu “Darkwood”, koji je najavljen za 22 časa.

Cena ulaznice je 250 dinara.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: