ČVRSTO U SEDLU: Još dva mesta za Mandu i njegove

Lokalne vesti - Sreda 08.02.2017 - 12:23

Gradski odbor Jedinstvene Srbije (JS) u Vranju podržao je predlog da njegov predsednik Dejan Manić bude kandidat za gradskog većnika za infrastrukturu, saznaje nezvanično OK Radio.

Sve po koalicionom sporazumu između vladajućih stranaka FOTO: D. Ristić/OK Radio Sve po koalicionom sporazumu između vladajućih stranaka FOTO: D. Ristić/OK Radio

Istovremeno, čelnici ove stranke su predložili i Jelenu Marković za kandidata za upražnjeno mesto gradskog urbaniste, potvrdio nam je Aleksandar Stojković, funkcioner partije i pomoćnik gradonačelnika za šumarstvo, vodoprivredu i vanredne situacije.

On međutim, nije bio spreman da govori o kandidaturi šefa stranke za mesto gradskog većnika.

- Ne bih mogao o tome da govorim, mislim da je to ipak pitanje za Manića – kaže Stojković.

Manić nije odgovarao na pozive OK Radija, ali se ipak, iz nezvaničnih izvora saznaje da je njegovo postavljenje sasvim izvesno.

Kako će se, po novoj sistematizaciji Turističke organizacije, šef vranjske JS naći na mestu pomoćnika direktora ove javne ustanove, sa zaduženjem rukovođenja Skijalištem, on neće primati punu većničku platu.

Njegovo primanje iznosiće 30 odsto od pune plate koja iznosi blizu 67.000 dinara.

Mesto gradskog većnika za infrastrukturu je upražnjeno nakon što je Marjan Stanković sa te funkcije prešao na mesto direktora novoformiranog “Parking servisa”.

Predlog JS za gradskog urbanistu bi trebalo da ozvaniči mandatno imunitetska komisija, nakon čega će o njemu raspravljati gradski parlament.

Jelena Marković bi na ovom mestu trebalo da zameni Dušicu Petrović, koja je takođe postavljena na predlog JS, a ostavku na funkciju je dala iz “ličnih razloga” nakon samo dva meseca.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: