Delimično ukinuto vanredno stanje

Lokalne vesti - Subota 31.01.2015 - 09:09

Gradski Štab za vanredne situacije ukinuo je vanrednu situaciju na većem delu teritorije Grada Vranja i gradske opštine Vranjska Banja.

Voda nosila sve pred sobom Voda nosila sve pred sobom

Vanredna situacija ostaje na snazi u selima Srednji Del, Stari Glog, Stara Brezovica, Ćurkovica, Slivnica, Surdul i u naseljima Izumno i Ćukovac.

Formirana je i Komisija za prijem, skladištenje i raspodelu 10 tona nafte iz republičkih rezervi, za potrebe angažovanih mašina u poplavljenim područjima.

Usvojen je i izveštaj Komisije za procenu štete na poljoprivrednom zemljištu u Zlatokopu, Ćukovcu, Kupinincu i Tibuždbu, koja iznosi oko 2,5 miliona dinara.

Nakon molbe Istorijskog arhiva, u kome su prostorije za čuvanje arhivske građe ugrožene nakon svakih većih padavina, biće upućen dopis Ministarstvu kulture za sanaciju štete u visini od milion dinara.


 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: