Demokrate kompetirale odbor

Lokalne vesti - Sreda 01.02.2017 - 10:03

Na konstitutivnoj sednici novog Gradskog odbora Demokratske stranke u Vranju izabrani su potpredsednici, kao i predsednik Izvršnog odbora i sekretar, potvrđuju vranjske demokrate.

Janković i Dimitrijević ostaju potpredsednici FOTO OK Radio Janković i Dimitrijević ostaju potpredsednici FOTO OK Radio

Na mestima potpredsednika i u narednom periodu ostaće Nela Dimitrijević i Perica Janković, koji su funkcije obavljali i do sada.

- Janković je član Izvršnog odbora DS-a i čovek koji je direktno vezan sa centralom, a Nela Dimitrijević, bivša gradska većnica za kulturu, drži u stranci vrlo bitan resor informisanja i komunikacije sa javnošću.

Ostavili smo prostor za još jednog potpredsednika, verovatno mlađeg čoveka, koji će biti izabran ukoliko ocenimo da za njim ima potrebe i odredimo mu neki određen resor
– kaže predsednik Gradskog odbora dr Slobodan Stamenković.

Predsednik Izvršnog odbora vranjskog DS-a u narednom periodu će biti Ivica Disić, nekadašnji funkcioner u podmlatku vranjskih demokrata i novo lice u Gradskom odboru stranke.

- Izvršni odbor će biti bitno telo, kao glavni operativni organ stranke u gradu, koji ima zadatak da u što kraćem roku obnovi i rekonstruiše mesne odbore kao glavnu bazu stranke na lokalu.

U Izvršnom odboru ima dosta novih ljudi i stav novog predsednika uliva nadu da će biti zauzet kurs u radu koji će biti posvećen narednim izborima
– navodi Stamenković.

Vranjske demokrate su izabrale i novog sekretara stranke, Miloša Jovanovića, koji je takođe ponikao u redovima kluba demokratske omladine.

Izborni proces u redovima DS-a u Vranju trebalo bi da bude zaokružen skorim formiranjem novog Foruma žena i Kluba demokratske omladine, čime će stranka nastaviti rad u punom kapacitetu.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: