DETALJI TRAGEDIJE: Miroljub na VMA

Lokalne vesti - Utorak 17.05.2016 - 11:55

Miroljub Petrović (63), direktor bujanovačkog „Simpena“, koji je u ponedeljak sa više uboda nožem ubio suprugu Snežanu Radivojević Petrović (57), upravnicu Galerije Narodnog muzeja u Vranju, posle pokušaja samoubistva zbrinut je na VMA u Beogradu.

Strašna tragedija potresla Vranje Miroljub i Snežana Petrović FOTO OK Radio Strašna tragedija potresla Vranje Miroljub i Snežana Petrović FOTO OK Radio

Kako prenose nacionalni mediji i portali, lekari Hitne pomoći zatekli su telo nesrećne žene u kuhinji i mogli su samo da konstatuju smrt.

Miroljubu je ukazana pomoć na hirurgiji Urgentnog centra, gde su mu sanirane posekotine koje je sebi naneo nožem.


Kasnije je prebačen na toksikologiju na VMA, jer je popio veću količinu sedativa.

Uviđaj policije trajao je preko četiri sata, a porodična tragedija desila se u ponedeljak ujutru, u stanu Miroljubove i Snežanine ćerke, koja živi u Beogradu.
 
Ćerka je u vreme zločina izašla iz stana, a kada se vratila zatekla je zaključana vrata. Pošto joj roditelji nisu otključavali kada je zvonila, odmah je pozvala policiju.

Kako saznaje Alo, policajci su uspeli da otvore blindirana vrata bez razvaljivanja. Kada su ušli unutra zatekli su stravičan prizor.

- Nesrećna žena je ležala u kuhinji u lokvi krvi, gotovo izmasakrirana nožem. Po celom telu je izbodena, dok je samo u predelu stomaka imala više od 30 uboda.

Suprug je bio u teškom stanju i posle prve pomoći je prebačen na reanimaciju
- prenosi Alo „izvor blizak istrazi“.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: