Dileme oko Čolinog nastupa

Lokalne vesti - Ponedeljak 18.01.2016 - 10:18

Pripreme za koncert Zdravka Čolića u Vranju u punom su jeku, ali se još uvek ne zna tačno gde će biti održan ovaj koncert, upriličen povodom proslave 31. januara, Dana grada.

Hala premala za Čoline fanove. Foto: Zvanična FB strana Z. Čolića Hala premala za Čoline fanove. Foto: Zvanična FB strana Z. Čolića

Nebojša Zupančić, član Gradskog veća zadužen za preduzetništvo, turizam i ugostiteljstvo, kaže da će odluka o lokaciji održavanja Čolinog koncerta biti doneta od ponedeljka.

- Postoje dve opcije, da koncert bude održan u Sportskoj hali ili na otvorenom, zbog velikog interesovanja koje vlada za nastup Zdravka Čolića.

Mislim da će hala ipak biti mala da primi sve koji žele da dođu na koncert.

Interesovanje je izuzetno veliko, kako u Vranju, tako i u okruženju, ali sa druge strane je tu i problem niskih temperatura, pa ćemo videti.

Ostale pripreme se privode kraju, samo da odlučimo o prostoru
- kaže Zupančić.

Inače, Zdravko Čolić  ove godine je angažovan povodom proslave 31. januara, zvaničnog datuma oslobođenja Vranja od Turaka u 19. veku.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: