Direkcija: SNS ne govori istinu!

Lokalne vesti - Nedelja 24.01.2016 - 13:45

Direkcija za razvoj Vranja ocenila je u svom saopštenju da su tvrdnje GrO SNS-a, da u gradu vlada komunalni haos, neosnovane i netačne.

Direkcija smatra da su namere SNS nečasne. Foto: OK Radio Direkcija smatra da su namere SNS nečasne. Foto: OK Radio

U saopštenju Direkcije se navodi da Zimska služba redovno organizuje čišćenje puteva u svojoj nadležnosti.

- Državni organi za bezbednost saobraćaja do sada nisu imali nijednu primedbu vezanu za rad Zimske službe, i nijednom nije došlo do prekida saobraćaja na gradskim saobraćajnicama prvog i drugog prioriteta ili na opštinskim putnim pravcima - navode u Direkciji, uz podsećanje na potrebnu povećanu opreznost u saobraćaju u ovakvim uslovima, kao i upotrebu zimske opreme.

Direkcija odgovara i na optužbe SNS-a koje se odnose na nefunkcionisanje semafora u Vranju, posebno na raskrsnici kod “Alfe”.

- Jedan od semafora je nedavno popravljen, a u međuvremenu, ponovo oštećen. Radovi na njegovoj popravci kasne zbog nabavke potrebnih delova. U međuvremenu, saobraćaj je regulisan vertikalnom saobraćajnom signalizacijom - pojašnjavaju u saopštenju.

Iz Direkcije ukazuju i na to da se već duže vreme suočavaju sa problemom krađe poklopaca sa šahtova i da su po ovom osnovu podneli već nekoliko krivičnih prijava protiv N.N. počinioca.

- Na mestima gde rešetke nedostaju Direkcija odmah preduzima potrebne mere, da obezbedi otvore, zbog bezbednosti saobraćaja, dok ne budu postavljene original rešetke - kažu u saopštenju.

Na kraju, Direkcija smatra da ocene SNS-a da u Vranju vlada komunalni haos, nisu časne, jer su usmerene prema javnim preduzećima u gradu, a ne prema kriminalcima i huliganima, koji uništavaju i kradu javnu imovinu, a koji se u saopštenju nigde ne pominju.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: