Disić kandidat SNS za gradonačelnika

Lokalne vesti - Četvrtak 23.04.2015 - 11:41

Direktor „Simpa“ Slađan Disić biće kandidat SNS za gradonačelnika Vranja na narednim izborima, saznaje OK Radio.

Direktor Simpa Sladjan Disic kaze da se ne bavi politikom - foto: A. Stojkovic Direktor Simpa Sladjan Disic kaze da se ne bavi politikom - foto: A. Stojkovic

Dok Disić mogućnost da bude gradonačelnik Vranja uporno odbija, iz redova naprednjaka sve više se spekuliše da je takav scenario gotovo izvestan.

– Direktor „Simpa“ se s vremena na vreme pojavljuje u SNS i čuo sam da se sa poverenicima i državnim sekretarom Draganom Stevanovićem aktivno razgovara na temu kandidata za budućeg gradonačelnika.

Definitivno Disić figurira kao najozbiljniji kandidat za tu skoro najveću funkciju koju bi SNS mogao da dobije na nekim narednim lokalnim izborima.

U subotu je održan sastanak u Povereništvu SNS, kome je prisustvovao i Disić i na kome se razgovaralo o funkciji gradonačelnika i ostalim radnim mestima – kaže sagovornik, veoma blizak vranjskim naprednjacima.

Sa druge strane, Disić tvrdi da ga politika ne interesuje, ali funkciju gradonačelnika u tom kontekstu ne pominje.

– Nikada se nisam bavio, ne bavim se i za sada ne razmišlja da se bavim politikom.

To me ne zanima, ja sam samo privrednik i ništa drugo.

Što se tiče sastanka u subotu, to nije bio sastanak Povereništva, već sastanak sa državnim sekretarom Draganom Stevanovićem.

Pričali smo isključivo o „Simpu“ i zavisnim preduzećima kompanije. Želimo da rešimo probleme i status povezanih društava, kao što su „Simpodrvo“, „Simpocveće“, „Kondiva“ i ostalih i potrebna nam je pomoć oko toga – kaže Disić.

Dosta se govorilo i tome da bi predsednik budućeg Gradskog odbora SNS u Vranju moga da bude upravo Slađan Disić, ali on to demantuje tvrdnjom da je već izvesno i objavljeno ko će biti predsednik GrO.

Kako je rekao, sadašnji poverenik Slaviša Bulatović vodiće vranjske naprednjake i kada se bude oformio Gradski odbor Srpske napredne stranke.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: