DS: Šta bi sa MAGARCIMA i LAVOVIMA?

Lokalne vesti - Utorak 21.02.2017 - 08:36

Demokratska stranka (DS) u Vranju je na istoj liniji na kojoj je bila i nakon prethodnih izbornih ciklusa i neće učestvovati u političkim trgovinama, rekao je predsednik gradskog odbora ove stranke Slobodan Stamenković.

Stamenković: Ponosno ostajemo u opoziciji FOTO OK Radio Stamenković: Ponosno ostajemo u opoziciji FOTO OK Radio

Govoreći o najnovijim najavama prekomponovanja vlasti na lokalu, Stamenković je rekao da vladajuća stranka svojim saopštenjima žestoko odgovara na svaku, pa i najmanju kritiku.

- Vlast, zbog nervoze ili ko zna čega, smatra valjda da mi nemamo pravo na sopstveno mišljenje.

Opoziciji jedino to i ostaje, da saopštenjima iskazuje svoje mišljenje i argumentovano kritikuje poteze vlasti
– navodi Stamenković.

On je istakao da DS ne želi da učestvuje u spekulacijama oko nove kombinatorike u lokalnoj vlasti.

- Međutim, mene strašno zanima kako ćemo sada prevazići sva ona saopštenja između, verovatno, budućih koalicionih partnera.

Kako ćemo sa onim saopštenjima u kojima smo prebrojavali lavove, magarce, mediokritete, konvertite i raznorazne bašibozuke?

Sada sve to treba staviti u isti koš i ako dođe do nove koalicije, imaćemo itekako interesantnu grupaciju
– smatra šef vranjskih demokrata.

Stamenković je istakao da je srećan što DS nije učestvovala u tome i što će ostati jedina opozicija u Vranju sa svoja četiri odbornika u lokalnom parlamentu.

- DS je na istoj liniji na kojoj je bila i 2008. i 2012. kao i 2016. godine - ne želimo da učestvujemo u političkim trgovinama.

Mi smo prvog dana posle izbora čestitali na pobedi i rekli da ćemo ostati u opoziciji, jer se naš program i sistem vrednosti ne uklapa u neke druge stvari
– kazao je Stamenković.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: