Dule Grobar podneo ostavku!

Lokalne vesti - Sreda 16.07.2014 - 12:30

Direktor osnovne škole „Vuk Karadžić“ u Vranju Dušan Stevanović Grobar, podneo je ostavku na tu funkciju, saznaje OK Radio.

ilustracija ilustracija

Kako je i sam Stevanović potvrdio, na taj čin odlučio se iz ličnih razloga, a planira i da se javi na sledeći konkurs za direktora te obrazovne ustanove u Vranju.

– Tačna je informacija da sam podneo ostavku, ali želim da dodam da je ona isključivo iz razloga lične prirode.

To potvrđujem i informacijom da ću se na sledeći konkurs za direktora ponovo javiti – kaže Stevanović.

Na pitanje da li možda brojna nemila dešavanja u toj školi imaju veze sa njegovom ostavkom, Stevanović kaže da to ne treba ni na koji način povezivati sa njegovom odlukom.

– Apsolutno sve što se dešavalo u prethodnom periodu u školi, uključujući i problem sa geografičarom, nema veze sa mojom ostavkom.

Ponavljam, neću više biti direktor, bar ne jedno vreme, iz privatnih razloga.

Trudio sam se svih ovih godina da svoj posao radim na najbolji mogući način, a da li sam to postigao, na drugima je da procene.

Ima dosta stvari koje nisam uspeo da završim, a koje sam planirao, ali zato ima i dosta toga što sam odradio, a nisam planirao – kaže Stevanović.

Inače, on je na mestu direktora Vukove škole bio od 2006. godine, a kako kaže, do sledećeg konkursa biće samo profesor fizičke kulture.

Podsetimo da je posle nedavnog incidenta između profesora geografije i učenika, Stevanović otišao na bolovanje.

Za vršioca dužnosti direktora škole postavljen je dosadašnji Dušanov zamenik, profesor Saša Ivković.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: