Dva Vranjanca povezana sa "kombijem smrti"

Lokalne vesti - Ponedeljak 02.03.2015 - 11:52

Dve osobe iz Vranja, M. S. (43) i R. P. (37) uhapšene su zbog sumnje da su zajedno sa M. P. (36), koji je priveden u Pančevu, učestvovali u krijumčarenju ilegalnih migranata, a koji su povređeni u saobraćajnom udesu kod Leskovca.

Hapšenje se desilo čak u Pančevu Hapšenje se desilo čak u Pančevu

M. P. je upravljao kombijem, a druga dvojica su bili u pratnji. Kako saznajemo, oni su se na saslušanju najpre izjasnili da nisu krivi, da bi se potom branili ćutanjem.

- Oni se terete da su u noći između 23. i 24. februara, po prethodnom dogovoru, organizovali prevoz i krijumčarenje stranih državljana.

Imigrante su vozili u kombiju „fijat dukato“, koji je na deonici auto-puta Vranje - Leskovac kod sela Donje Krajince sleteo s puta i prevrnuo se - saopštio je MUP Srbije.

Istraga o ovom slučaju se nastavlja jer se sumnja da je još ljudi učestvovalo u krijumčarenju imigranata.

U Policijskoj upravi u Vranju nisu saopštili nikakve detalje o uhapšenima, jer kako je rekao Goran Jovčić iz Odeljenja za odnose sa javnošću, za bilo koju informaciju novinari moraju da zovu Policijsku upravu u Leskovcu, jer se tamo dogodila saobraćajna nezgoda, iako saobraćajka nema veze sa hapšenjem zbog krijumčarenja migranata.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: