ES KRIVINA: Zaštitite život u Suvom Dolu!

Lokalne vesti - Utorak 16.06.2015 - 08:53

Bahatost nadležnih za saobraćaj i saobraćajnice u Vranju stigla je i na dnevni red lokalne skupštine.

Uobičajena slika u Suvom Dolu: Jedna ranija nezgoda FOTO A. Stojković Uobičajena slika u Suvom Dolu: Jedna ranija nezgoda FOTO A. Stojković

Šef odborničke grupe SNS-a Momir Stoiljković optužio je policiju za selektivni rad i biranje onih kojima će naplatiti prekršaj, navodeći primer parkiranja kod fabrika “Nutriko“ i komšijskih u Suvom Dolu.

Opominjući na alarmantno stanje u ovoj mini industrijskoj zoni, vlasnik „Nutrika“ Dragan Aleksić podseća da je na „S“ krivini puta Vranje – Vranjska Banja, u blizini njegove fabrike, do sada bilo više saobraćajnih udesa.

- Dva su bila sa fatalnim posledicama, a u svim slučajevima razlog je bio isti: nepravilan nagib puta koji prinuđuje vozača da pri samo malo većoj brzini, napravi saobraćajni prekršaj.

Upozoravao sam da nadležne institucije moraju na putu da stvore uslove u kojima učesnici u saobraćaju neće praviti greške, a njih plaćati životima i materijalnom štetom.

Ta nivelacija „S“ krivine koštaće malo, ali će sprečiti brojne sobraćajke na tom mestu sa ne malim posledicama.

Na sva moja obraćanja nadležni su se oglušili, pa „S“ krivina i danas prestavlja opasnost za živote učesnika u saobraćaju - kaže Aleksić.

On poziva nadležne da ovu situaciju hitno reše, da oni „kojima je posao naša bezbednost konačno nešto i počnu da rade“, jer ih, kako naglašava, plaćaju poreski obveznici Srbije.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: