FEŠTA U HANU: Pomozimo Strahinji

Lokalne vesti - Petak 05.06.2015 - 10:08

Vranje - Humanitarni koncert za pomoć u lečenju Strahinje Stojanovića iz Vladičinog Hana, obolelog od leukemije, zakazan je za nedelju na stadionu Kunjak u Hanu.

Svi u Han u nedelju - pomoć za Strahinju FOTO Kurir.rs Svi u Han u nedelju - pomoć za Strahinju FOTO Kurir.rs

Za jednu terapiju Strahinji je potrebno 3,8 miliona dinara, a do sada je prikupljeno oko 2,3 miliona dinara.

U nedelju će na stadionu u Hanu nastupati Amadeus bend i trubački orkestar Bobana Markovića. Cena ulaznice je 200 dinara.

– Do sada smo imali niz akcija za pomoć Strahinji i svim ljudima koji su učestvovali se ovim putem zahvaljujemo.

Pozivamo sve zainteresovane da nam se i ovoga puta pridruže u nedelju od 19 sati na stadionu „Morave“ na sportskom centru Kunjak.

Vrlo bitna informacija za sve je da iz Surdulice, Vranja, Predejana i Leskovca ima organizovani besplatni prevoz – kaže direktorka Centra za kulturu u Vladičinom Hanu Olivera Kitanović.

Besplatan autobus iz Vranja kreće u 17.30 sa glavne autobuske stanice, iz Surdulice sa autobuskog stajališta pored opštine u 18, Predejana takođe u 18, dok će autobus iz Leskovca za Han krenuti u 17 časova.

Sve putnike koji budu prisustvovali koncertu, isti autobusi će i vratiti nazad nakon dešavanja.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: