Grad vrši reviziju korisnika SOCIJALNOG STANOVANJA

Lokalne vesti - Četvrtak 01.06.2017 - 12:42

Gradsko veće Vranja je na svojoj 70. sednici oformilo više komisija i radnih tela koja treba da se bave rešavanjem tekućih pitanja od javnog značaja.

Formirano više komisija i radnih tela FOTO: D. Ristić/OK Radio Formirano više komisija i radnih tela FOTO: D. Ristić/OK Radio

Predsednik komisije za reviziju korisnika stanova u sistemu socijalne zaštite je Miloš Antanasijević, dok su članovi uposleni u Gradskoj upravi i Centru za socijalni rad.

Formirana je i komisija koja će raspisati konkurs za članove Lokalnog antikorupcijskog foruma (LAF), koju čine Radomir Irić (NUNS), Zoran Veličković (UNS), Kaja Raimović (Romski kulturni centar), Danijela Zdravković (Pedagoški fakultet), Maja Mitić, gradska ombudsmanka, Stole Filipović (SUBNOR) i Branislav Popović (Privredna komora).

Obrazovana je još jedna komisija, čiji će članovi razmatrati projekte na gradskom konkursu iz oblasti javnog informisanja za ovu godinu.

Članovi su Miodrag Miljković (Društvo novinara Niša), Milan Petković (Društvo novinara Vojvodine) i Slobodan Marković, profesor filozofije i član UNS-a.

Gradsko veće je oformilo i radnu grupu za utvrđivanje činjeničnog stanja na objektima koje koriste seoske mesne zajednice na teritoriji Grada, čiji je zadatak da utvrdi stanje u kome se nalaze ovi objekti i drugi objekti u javnoj svojini, kao i da se utvrdi ko su korisnici i po kom osnovu ih koriste.

Većnici su na sednici dali isključivo pravo Zavodu za urbanizam za vršenje tehničkog pregleda objekata i pristupne saobraćajnice u Privrednoj zoni Bunuševac 2.

Gradsko veće je dalo saglasnost na pravilnik o sistematizaciji u Istorijskom arhivu „31. januar“, kojim je izvršeno usaglašavanje sa Zakonom u kulturi, a usvojen je i izveštaj o realizaciji „Vranjskog kulturnog leta 2016.“ sa finansijskim izveštajem.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: