Gradnja JEFTINIH STANOVA od marta

Lokalne vesti - Petak 19.01.2018 - 13:07

Vranje se nalazi među šest gradova u Srbiji u kojima će u martu ove godine početi gradnja stanova za pripadnike sektora bezbednosti, najavila je ministarka građevinarstva, Zorana Mihajlović.

Gradonačelnik Milenković i ministarka Mihajlović FOTO: D.Ristić/OK Radio Gradonačelnik Milenković i ministarka Mihajlović FOTO: D.Ristić/OK Radio

Lokacije na kojima mogu da se grade stanovi za pripadnike sektora bezbednosti su pripremljene i praktično 7.400 stanova može da počne da se gradi u drugom i trećem kvartalu godine, odnosno od marta, pa nadalje, izjavila je u petak ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

- Pripremili smo lokacije na kojima mogu da se grade stanovi već od marta meseca, u šest gradova.

Jedna lokacija je u Beogradu, zatim u Vranju, Nišu, Kraljevu, Kragujevcu, Novom Sadu
- rekla je Mihajlović nakon druge sednice Nacionalnog saveta za izgradnju stanova za pripadnike sektora bezbednosti kojoj je prisustvovao i gradonačelnika Vranja Slobodan Milenković.

Prema najavi gradonačelnika, lokacija stanova koji će se graditi u Vranju će biti kod O.Š. “Svetozar Marković”, s obzirom na to da je ova lokacija definisana planskim dokumentom i komunalno opremljena.

Kako je ranije najavljeno, cena kvadrata u Vranju bi mogla da bude ispod 500 evra.


Inače, cena kvadratnog metra stanova u našem gradu kreće se u rasponu od 600 do 650 evra.
 

Tanjug, OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: