GRADONAČELNIČE, kamo ga JARBOL?

Lokalne vesti - Subota 29.07.2017 - 13:09

Iako je to najavio kao svoju ličnu ideju, gradonačelnik Slobodan Milenković za sada ništa nije učinio da Vranje dobije najviši jarbol u Srbiji.

Jad i beda: Dokle više obični jarboli u Vranju? FOTO OK Radio Jad i beda: Dokle više obični jarboli u Vranju? FOTO OK Radio

Od najave pravljenja najvišeg jarbola u zemlji prošlo je dve nedelje, a zastave Vranja i Srbije i dalje stoje na malo je reći niskim jarbolima, na sredokraći između ulaza u Skupštinu Vranja i Načelstva

 

Jedva dosegnuvši prozore na prvom spratu, vranjski jarboli nekako bodu oči svim ponosnim građanima, koji, veruje se, smatraju da jarbol ispod 200 metara jednostavno ne zaslužuje da se o njemu priča kao o vranjskom.

 

- Onda i te zastave, koje više liče na jastučnice. Bar deset puta deset metara, da se vide iz daljine.

 

Ne ovako, obećavaju, narod trepti, a ono socijalistička zaostavština - kaže jedan od vranjskih heraldičara koji je želeo da ostane anoniman.

 

Prema nezvaničnim izvorima iz Gradske uprave, gradonačelnik Milenković nije sa saradnicima imao sastanak vezan za jarbol, tako da će građanstvo ipak morati da se strpi i sačeka realizaciju ove ideje.

 

Do tada, neka svi uživaju u onome šta imaju, ma kako nisko bilo!

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: